View More: http://barbarakieboom.pass.us/circularexpo2016

Morgen: feestelijke lancering van de DJ100 van 2017!

8 juni 2017

Het is bijna zover: dé duurzame jonge koplopers van 2017 worden morgen gelanceerd bij de Circular EXPO! Na een intensieve zoektocht en pittige selectie vieren we onder andere met de kersverse DJ100 dat zij laten zien dat duurzaamheid mogelijk is.

 

Tijdens het (besloten) bekendmakingsevent wordt de Duurzame Jonge 100 van 2017 feestelijk gelanceerd. De kersverse jonge koplopers exposeren op de DJ100 Experience hun initiatieven, waar de aanwezigen zien én beleven hoe de DJ100’ers op innovatieve wijze duurzaamheid mogelijk maken. Bij de lancering zijn, naast de kersverse DJ100’ers, jury en partners, voor het eerst dit jaar ook jong netwerken van bedrijven en ministeries aanwezig. Tijdens het interactieve programma leren de aanwezigen elkaar kennen en kijken samen hoe ze elkaar verder kunnen helpen om meer impact te maken. Het belooft een inspirerende avond te worden!

 

Meer dan een lijst
De lancering van de lijst met de 100 jonge toppers is de start van een nieuw DJ100 jaar, waarin de duurzame koplopers o.a. samen met jong politici en jong netwerken verbinden voor meer impact. Zo gaan de jonge ondernemende DJ100’ers in augustus in gesprek met Jan Terlouw en met jong politici over het Manifest wat onder leiding van Jan Terlouw is opgesteld voor een duurzamer Nederland. Samen zullen zij zowel vanuit politiek als ondernemers perspectief kijken hoe de “BV Nederland” kan verduurzamen. Op Duurzame Dinsdag dagen de voorzitters van de vijf transitieagenda’s van het Rijksbrede programma Circulaire Economie de DJ100 uit om hun toekomstvisies over Nederland te delen. Een unieke kans om mee te denken over de ontwikkeling en realisatie van een circulaire economie in Nederland vóór 2050.