Overweldigend aantal van 312 nominaties

Beste allemaal, de nominaties zijn afgelopen 10-10 gesloten. We zijn blij verrast door het overweldigende aantal van 312 nominaties dat we hebben ontvangen! Het was, en is, een ontzettende berg werk die we moeten verzetten, maar we doen het met veel plezier. Het is een grote eer.
 
Gisteren hebben we de laatste nominaties online gezet. Iedereen die is genomineerd heeft van ons een mail ontvangen met daarin uitleg over het verdere verloop van de Duurzame Jonge 100. Afgelopen dagen heeft de jury met zweet op haar voorhoofd alle mooie, dappere, interessante, verrassende, verbluffende, innovatieve, ontroerende en inspirerende nominaties beoordeeld. Benieuwd wie de jury is? Kijk dan hier! Je bent vast ook benieuwd te ontdekken hoe de jury te werk gaat? Bekijk snel hier de methode die we hebben toegepast.
 
Komende dagen zullen wij -achter de schermen- de jury-uitslag bekend maken, als je bij de laatste 100 zit krijg je hierover bericht van ons. Keep an eye on your e-mail!
 
De uiteindelijke 100 namen willen we graag nog even spannend houden voor de buitenwereld. Wat we al wel kunnen verklappen is dat die ultieme lijst van 100 duurzame jonge koplopers op vrijdag 15 november met een knal zal worden gepubliceerd in nrc.next! En daar zijn we natuurlijk alvast super trots op.