10-10: Dag van de Duurzaamheid én laatste dag om te nomineren!

10-10: Dag van de Duurzaamheid. Een dag na de bekendmaking van Trouw Duurzame 100. Waarop Anne Walraven ‘pikant’ binnenstormt op nummer 89! Daar zijn we trots op, want Anne is tevens één van de initiatiefneemsters van de DJ100 én initiatiefnemer van FutureFuel een zoektocht rond de wereld waar zij inspirerende duurzame rolmodellen ontmoet en aan de tand voelt.
 
Terug naar de Dag van de Duurzaamheid (#DVDD2013). Benieuwd wat er bij jou in de buurt te doen is? Kijk snel op de site van Urgenda.
 
10-10 is tevens de ALLERLAATSTE DAG om jezelf of een ander duurzaam rolmodel te nomineren! Al meer dan 200 jonge mensen zijn inmiddels genomineerd. Wil jij ook een plekje tussen de Duurzame Jonge 100 bemachtigen? Geef je dan nog snel op via de groene Nomineer knop hierboven. Wij zijn erg benieuwd naar jullie motivaties, visies en drijfveren!
 
10-10. Oók de dag dat we jullie graag kennis laten maken met de mensen die de jury vormen van de allereerste Duurzame Jonge 100 verkiezing. Benieuwd? Kijk snel hier. Trots zijn we erop dat o.a. Marjan Minnesma (directeur Urgenda) het team versterkt. Gisteren is zij door de Duurzame 100 van Trouw voor het 3de jaar op rij uitgeroepen tot meest invloedrijke duurzame Nederlander, en daar feliciteren we haar natuurlijk graag van harte mee!