Vera Bachrach

VeraAnnaMuur-02

Vers Bachrach is 27 jaar oud en mede-oprichter/ontwerper

Thema

Designtechnologie en innovatie

Initiatief

Coco Conserven is ons antwoord op de verspillende kracht van onze voedel-vers-cultuur. We zijn een inblik-fabriek begonnen om het blik weer op de kaart te zetten. Het blik biedt allemaal antwoorden op hedendaagse voedselproblematiek. We maken 'goede' conservenblikken - goed op het gebied van smaak en houdbaarheid maar ook op het gebied van energie, grondstoffen en duurzaamheid. We lanceren in April. Coco conserven is ons vervolg op de Tostifabriek.

E-stone Batteries ontwikkelt een nieuwe batterij voor de opslag van duurzame energie. De e-stone batterij is gemaakt van nikkel en ijzer; twee grondstoffen die een heleboel duurzame voordelen hebben op andere batterij technologieen .

de Nederlandse School is een beweging van onderwijspioniers die het onderwijs bottom-up willen vernieuwen. Docenten kunnen bij de Nederlandse School een programma doorlopen om hun docentschap opnieuw uit te vinden en hun eigen onderwijsontwikkeling te ontwerpen. Ons uitgangspunt is dat onderwijs een van de belangrijkste schakels is in het vormgeven van de toekomst.

Doel

Uitgeroepen tot impact producent van 2015 door art of impact
Een super-vette start-up neer gezet die mogelijk een super disruptieve batterij ontwikkelt met een geweldig team.
Een eigen conservenfabriek gebouwd, super goeie receptuur ontwikkeld en nu net aan het produceren.
Een super innovatief programma ontworpen waar afgelopen september 42 docenten aan zijn begonnen die nu de meest toffe onderwijsinnovaties aan het doorvoeren zijn op de scholen waar ze werkzaam zijn en volgend jaar beginnen er nog eens 80 nieuwe docenten aan het programma.

Actief bij

Eigen BV, eigen V.O.F. en werkzaam als ontwerper bij de Nederlandse School

Rol binnen initiatief

bij de meeste initiatieven ben ik mede-oprichter. Ik ben goed in het opzeten, aanjagen van zaken. Dat betekent dat ik goed kan zorgen dat er een congruent verhaal/concept wordt ontwikkelt, dat er team en middelen komen en er aandacht wordt gegenereerd.

Vanuit welke rol

Ondernemer (meer dan een persoon in onderneming)

Website

https://www.linkedin.com/in/vera-anna-bachrach-0a138b2a