Sybren Bosch

View More: http://annickelzenga.pass.us/evolv2

Sybren Bosch is 25 jaar oud en Projectmanager

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Mijn enige "eigen" activiteit op dit moment is ons bedrijf EVOLV, waarmee we MKB-bedrijven en lokale overheden helpen om duurzaamheid en circulaire economie verder te implementeren. In die rol werken we intensief samen met Het Groene Brein (Nederlands netwerk van wetenschappers voor een duurzame economie) en de Arizona State University (Amerikaanse universiteit met sterke focus op het bieden van duurzaamheidsoplossingen).

Doel

Mijn eigen doel is om iedere dag een positieve impact te hebben in het grotere geheel. Dat is ook de vraag die ik mezelf iedere dag stel: Heeft hetgeen ik vandaag gedaan heb, impact gehad? Zo nee, had ik iets anders kunnen doen?

Een groter doel kan helpen, wanneer je met een eigen initiatief gelooft dat je de wereld kan veranderen. Om me heen zie ik steeds meer jongeren die hierin geloven, hiervoor gaan en dit ook daadwerkelijk realiseren. Mijn eigen rol is op dit moment niet aan één initiatief of één project gebonden. Iedere dag leer ik nieuwe mensen met nieuwe initiatieven en ideeën kennen, en probeer ik hen verder te helpen om hun impact te vergroten. Door initiatieven en netwerken te delen, of door samen te brainstormen over wat er nog meer zou kunnen. En daarmee hun mogelijke impact te vergroten. Een klein doel, maar wel concreet voor iedere dag.

Actief bij

EVOLV

Rol binnen initiatief

Iedere dag probeer ik actief mensen aan elkaar te verbinden, omdat ik geloof dat de we veel sneller veel meer impact kunnen hebben. Bedrijven, lokale overheden, jongerenorganisaties, studenten... met de ideeën van de ene groep en de praktische mogelijkheden van de andere groep is er zoveel meer mogelijk dan op dit moment gebeurt. Of het nu gaat om het geven van gastlessen en helpen ontwikkelen van onderwijs over circulaire economie, het laten slagen van een Week van de Circulaire Economie of het opzetten van een groep Jongerenambassadeurs Duurzaamheid in de gemeente Haarlemmermeer - in alle gevallen lukt dit vanwege een fantastisch energieke groep mensen waar we dit samen mee voor elkaar krijgen. Ik ben dankbaar dat ik daar iedere dag weer aan bij mag dragen.

Vanuit welke rol

Ondernemer (meer dan een persoon in onderneming)

Website

http://www.evolv.nl