Niels Veerman

Niels Veerman is 23 jaar oud en CO-Founder

Thema

Duurzame energie en energiebesparing

Initiatief

Samen met mijn broer en vader ben ik Mobisolar begonnen. Mobisolar heeft mobiele enrgiebronnen die 100% brandstofbesparing kunnen realiseren. Onze Mobile Solar Units kunnen gebruikt worden als alternatief voor aggregaten, waardoor bedrijven niet meer genoodzaakt zijn onnodige co2 uit te stoten.

Doel

Mobisolar bestaat inmiddels bijna twee jaar. In die twee jaar hebben we veel projecten gehad, waarbij er anders aggregaten ingezet moesten worden. Dit heeft een flinke CO2 besparing tot gevolg gehad, wat uiteraard mondiaal een druppel op de gloeiende plaat is. Toch is Mobisolar nog steeds groeiende en hebben we de potentie om dit op zeer grote schaal te exploiteren. Op dit moment heeft Mobisolar 19 MSU's die in theorie 19 aggregaten zouden kunnen vervangen.

Actief bij

Mobisolar B.V

Rol binnen initiatief

Mijn rol binnen het initiatief had betrekking op marketing en bedrijfsvorming. Op dit moment ben ik bezig met het uitbreiden van het bedrijf en de bestaansrecht hiervan te onderzoeken. Mijn dagelijkse activiteiten zijn te schalen onder marketing en sales.

Vanuit welke rol

Student

Website

http://www.mobisolar.nl