Luuk Fransen

DSC_0114

Luuk Fransen is 23 jaar oud en Algemeen Directeur van Thegreensociety B.V. en eigenaar van Thegreensociety advies

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Ik geloof in een betere wereld en geloof dat Social Enterprises de wereld kunnen verbeteren. Met deze gedachte ben ik recentelijk een crowdfunding platform gestart voor Social Enterprises: bedrijven die het oplossen van maatschappelijke problemen belangrijker vinden dan het maken van winst, maar wel een winstoogmerk hebben. Het platform valt onder het bedrijf Thegreensociety B.V. Hierin gaan wij verder dan andere crowdfunding platforms, zodat Social Enterprises een voorsprong krijgen op andere bedrijven. Zo streven wij als Social Enterprise ernaar om de meest transparante en integere financiële dienstverlener van Nederland te worden. Daarnaast biedt mijn andere bedrijf, onder de naam Thegreensociety advies, maatwerkadvies aan alle Social Enterprises tijdens hun crowdfunding campagne. In dit traject ga ik op zoek naar de essentie van de Social Enterprise en de producten die men aanbiedt en dit wordt vertaald in de gehele crowdfunding campagne. Mooie organisaties als MVO Nederland en Social Enterprise NL hebben zich al positief geuit over mijn organisatie.

Doel

Thegreensociety gelooft in een betere wereld en gelooft dat Social Enterprises de wereld kunnen verbeteren. Dat is de ‘why’ van ons bestaan. Wij willen deze verandering teweeg brengen door de meest transparante en integere financiële dienstverlener van Nederland te zijn en door Social Enterprises alle ondersteuning te geven om gezamenlijke successen voor de maatschappij te behalen. Hierdoor is ons belangrijkste doel: Het verenigen van ondernemingen en de crowd om gezamenlijk te streven naar een betere wereld. De crowd staat in dit verhaal voor de maatschappij.

Actief bij

Thegreensociety B.V. en Thegreensociety advies

Rol binnen initiatief

Mijn naam is Luuk Fransen, oprichter van Thegreensociety. Tijdens mijn studententijd aan de opleiding Bedrijfseconomie ben ik vaak geconfronteerd met negatieve berichten over het financiële bedrijfsleven. Deze negatieve berichten en mijn geloof in Social Enterprises maakte dat ik beide bedrijven heb opgericht.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.thegreensociety.nl