Luc Burggraaff

luc-burggraaff-presenter-tng-1024x683-840x622

Luc Burggraaff is 23 jaar oud en Owner and Co-Founder

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

The Next Generation stimuleert de groei van lokale bewuste ondernemers "Ecopreneurs" in Amsterdam. Wij willen dat er meer aandacht wordt besteed aan duurzaamheid. Duurzaamheid zien wij niet meer als een keuze, maar als de enige, innovatieve, en leuke toekomst. Wij blijven constant bouwen en ontwikkelen aan een online platform in Amsterdam.

Doel

Het is lastig om te bepalen hoeveel meetbare impact het platform heeft behaald. Wel weten we dat zowel ondernemers als consumenten ons platform erg interessant vinden. Momenteel zijn we bezig met het bouwen van een nieuwe website die zich nog meer focust op lokale bewuste ondernemers in Amsterdam. We verwachten dat de website binnen twee tot drie weken online is.

Actief bij

The Next Generation

Rol binnen initiatief

The Next Generation is voortgekomen uit de Minor Sustainable Leadership & Entrepreneurship. Deze minor wordt gegeven aan de Hogeschool van Amsterdam en geeft studenten een gehele andere kijk op zijn of haar opleiding. Inmiddels is de huidige The Next Generation een organisatie wat sinds november 2013 live is gegaan. Sinds The Next Generation live is gegaan ben ik de eigenaar van de organisatie.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

https://thenextgeneration.nl/