X

Ben jij bezig met duurzame impact en jonger dan 33?

Dan zijn we op zoek naar jou! De DJ100 laat zien dat duurzaamheid mogelijk is en biedt unieke netwerk mogelijkheden!
 
opgeven & aanbevelen
accenture2

Innovatief en duurzaam bezig? Introduceer je duurzame innovatie bij een groot publiek!

Tijdens onze zoektocht naar jonge mensen die zich onderscheiden met duurzaamheid valt ons het volgende op: de meest succesvolle en inspirerende personen en initiatieven zijn in staat te vernieuwen.

‘Innovatief’ zal daarom een belangrijke factor zijn op basis waarvan de 100 duurzame jonge mensen en hun initiatieven geselecteerd zullen worden. We roepen DJ100 aspiranten die innovatief en duurzaam bezig zijn op om deel te nemen aan de Accenture Innovation Awards!

 

In samenwerking met de Club van Rome nodigt Accenture ook in 2013 veelbelovende nieuwe concepten van harte uit mee te dingen naar de Innovation Award voor duurzame innovaties. Deelnemende concepten kunnen voortkomen uit het gehele duurzame spectrum; van sociaaleconomische initiatieven tot hernieuwbare energieprojecten.

 

Een jury bestaande uit vooraanstaande leiders uit bedrijfsleven, wetenschap en NGO’s, zal de concepten beoordelen op de criteria duurzaamheid, innovativiteit, succes en potentie. Zij beschikken allen over ruime ervaring op het gebied van duurzaamheid.

 

Uit alle inschrijvingen wordt in drie rondes een winnaar gekozen. Na de eerste selectie krijgen een aantal concepten de kans te pitchen voor de jury. Vijf finalisten pitchen uiteindelijk live tijdens de Innovation Awards op vrijdag 8 november 2013.

 

Wees er snel bij! De inschrijvingen zijn verlengd tot 16 augustus!
 

Nog twijfels? Hier in het kort de waarde die een deelname je kan leveren: http://www.innovation-awards.nl/inschrijven/.

 

Direct inschrijven kan via: https://ia.accenture.com/registration/