Holly Syrett

mvermeulen_IMG_2695_800

Holly Syrett is 29 jaar oud en Projectleider Modebelofte

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, GW "Gone Wrong" Agency. Met dat bedrijf realiseer ik projecten over de breedte van de modeketen die bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming. Ik ben de projectmanager van Modebelofte - een expositie tijdens DDW met modetalenten van over heel de wereld om te laten zien wat de toekomst van mode kan zijn. Daarnaast ben ik met Natalie de Koning bezig om Pulp Fabrics te realiseren - een platform voor restmaterialen en recycled materialen. Natalie en ik hebben samen de collectie 'PULP by Natalie de Koning' gerealiseerd - een collectie dat op non-traditionele wijze geconsumeerd wordt - middels 'd.i.y.' pakketjes die de eindgebruiker zelf in elkaar zet. Voor het PULP project heb ik een environmental impact rapport laten schrijven met CREM consultants. Rapport: https://issuu.com/hollylouisesyrett/docs/pulp_crem_rapport

Doel

Mijn doel is om bij te dragen aan een duurzamer en nieuw systeem voor de mode-industrie. Er is veel te winnen op het gebied van mode en met ruim 6 jaar ervaring en een groot netwerk wil ik dat mijn werkzaamheden hieraan bijdragen! In juni 2015 heb ik mijn bedrijf opgericht (na mijn baan van 6 jaar bij FashionWeek op te hebben gezegd)In 2015 heb ik met het team van Modebelofte de 'Best of Dutch Design Week' award gekregen voor de beste onderdeel van de week (uit 400 deelnemers). Ook maakte ik onderdeel uit van een interdisciplinaire projectteam dat de wedstrijd heeft gewonnen voor een nieuw ontwerp voor de omgeving van de hoofdkantoor van een groot sportmerk (sorry mag nog niet zeggen welke). Ik heb voor de presentatie van Pulp Fabrics tijdens Fashion Week in januari 2016 een subsidie gekregen van het AFK. Ook ben ik met mijn compagnon Natalie de Koning uitgenodigd om het project te presenteren op de Modefabriek.

In mijn vorige functie bij Amsterdam Fashion Week heb ik The Green Fashion Competition opgezet. 300 deelnemers over heel de wereld participeerden. We bereikten 1,5 miljoen PR waarde en het was de eerste en enige keer dat H.K.H. Koninging Maxima op de FashionWeek was.

Actief bij

GW Agency

Rol binnen initiatief

Ik ben de projectleider van de Modebelofte. Het initiatief wordt in 2016 voor de 4e keer gerealiseerd door Ellen Albers (You Are Here). Niek Pulles is de curator en Harm Rensink de expositie ontwerper. Ik ben er vorig jaar bijgekomen en manage het project van concept tot uitvoering. Ik maak de planning, stuur verschillende teamleden aan, verzorg PR en communicatie, betrek sponsoren en bereid de productie voor. In 2015 hebben we de expositie tijdens DDW in het Philips Stadion georganiseerd in samenwerking met PSV. Wij ontvingen 20.000 bezoekers die we verrasten met de meest vooruitstrevende modeontwerpen van 48 ontwerpers van over heel de wereld.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.gw-agency.org