Ebel Slijp

ebel slijp

Ebel Slijp is 22 jaar oud en Senior Operations manager

Thema

Duurzame energie en energiebesparing

Initiatief

I"m currently working on the Elon Musk initiated project as Senior Operations Manager for Hyperloop Transportation Technologies inc, a global initiative to support our world towards a new, fast and green transportation system.

Doel

Het bouwen van een wereldwijd systeem van ''hyperloops''.
Afgelopen maand zijn wij begonnen met het bouwen van de eerste grote Hyperloop track in Quay Valley (USA). Naar verwachting is deze klaar eind 2018. Naar schatting zullen de eerste steden met een Hyperloop verbonden met elkaar zijn over 5 jaar door mijn bedrijf.

Dit zal het eerste transportmiddel zijn waar meer energie wordt gecreƫerd dan geconsumeerd. Dit komt door de innovatieve manier van het gebruik van zonnepanelen, wind energie, kinetic
energie, regenerative breaking en geo thermal.Zelf ben ik de enige Nederland die werkt voor dit bedrijf en ik ben verantwoordelijk voor alle operationele bezigheden in Nederland en een deel van Europa. Mijn doel is om meer mensen en organisaties te betrekken om wereldwijd mensen enthousiast te maken over het project.

Mijn organisatie heeft niks te maken met de studenten competitie van SpaceX waarin TU-Delft participeert. Echter als Delft de competitie wint kunnen de designs van hun inzending gebruikt worden door mijn organisatie.

Actief bij

Hyperloop Transportation Technologies

Rol binnen initiatief

Afgelopen week heb ik een interview gehad met het Leidsch Dagblad en telegraaf. Hierin wordt geschreven over mijn bijdrage, bezigheden en verantwoordelijkheden. Echter moet u voor het artikel van Leidsch Dagblad zich wel eerst (gratis) aanmelden om inzicht te krijgen in het artikel.
Zie link:
http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article27786276.ece/Leidse-student-vooraan-in-de-hyperlooplobby_?lref=r_regionaal

Interview Telegraaf:
http://www.pressreader.com/netherlands/de-telegraaf/20160123/281595239545359/TextView

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.hyperloop.global/