Bonne Goedhart

0

Bonne Goedhart is 25 jaar oud en Project Manager

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Vorig jaar ben ik tot de laatste 200 genomieerde gekomen, waardoor ik dit jaar toch echt in de top 100 wil komen!

Evenals vorig jaar, werk ik voor Smart Freight Centre (SFC) in Amsterdam. SFC is een global NGO die multinationals helpt met de verduurzaming van hun logistieke bedrijfsprocessen.

Ik ben Smart Trucks Platform Project Manager wat inhoudt dat ik een netwerk beheer, Smart Trucks Platform, die zich richt op het verduurzamen van wegtransport op een mondiaal niveau. Doormiddel van case studies, best practices, events en trainingen proberen wij transport managers te helpen bij hun dagelijkse activiteiten. Dit is vooral nodig in landen waar er nog veel halen valt op gebeid van duurzame transport, zoals bijvoorbeeld China.

Ik hou mij vooral bezig met het inventariseren van bestaande materialen op mondiaal niveau en contact te leggen met deze organisaties. Ieder jaar organiseren wij de Smart Trucks Council, dit is een vergadering in Amsterdam waarbij vooraanstaande globale initiatieven op het gebied van duurzame wegtransport aanwezig zijn om kennis uit te wisselen.

We werken dus op zowel abstract niveau door strategisch na te denken over de sector als op praktisch niveau door 'hands-on' trainingen te geven aan wegvervoeders die voor grote multinationals rijden in China.

Doel

Opzetten van een global network, eerste succesvolle trainingen gegeven in China, weten wat er gebeurd op grote schaal, netwerken en natuurlijk wegvervoeders geholpen met het besparen van CO2.

Actief bij

Stichting Smart Freight Centre

Rol binnen initiatief

Het idee voor een global network is altijd een idee gewwest. Sinds januari 2018 ben ik bezig om dit idee concreet te maken

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.smartfreightcentre.org/gtc/what-is-smart-trucks-platform